Tip: Postcrossing

Hou jij er van om nieuwe mensen te ontmoeten? En meer over anderen landen te weten te komen. Dan is Postcrossing misschien wel iets voor jou! Een leuke ouderwetse manier om wat meer over anderen te weten te komen!

Postcrossing is erg leuk als je benieuwd bent naar de wereld. De bedoeling is, dat je kaartjes gaat sturen naar mensen over de hele wereld. Het is een site waar je, je eigen profiel hebt hier staat wat info over jezelf. Je kunt dan drukken op : kaartje sturen en dan krijg je een adres en het profiel van diegene. Ook krijg je een code die je altijd op je kaartje moet zetten. Dat moet zodat degene die jou kaartje ontvangt die code in kan voeren op haar account. Dan weet jij dat jou kaartje is aangekomen. En andersom natuurlijk ook. Wel moet je weten dat Postcrossing Engels is en dat je account en kaartjes Engels moeten zijn. Tenzij je een andere taal spreekt/schrijft.

Op postcrossing kun je een gratis account aan maken!

Ook houd Postcrossing bij hoe ver al je kaartjes samen hebben gereisd. Bij mij is dat: 13,297 km. Ik heb onder andere kaartjes gestuurd naar Rusland,Amerika,Duitsland.

Ook heb ik al 6 kaartjes ontvangen hier een paar voorbeelden daarvan:

post2

post3

post4

post1

Stuur jij weleens een kaartje naar iemand?

Plaats een reactie